Workshopdage: Ikoner, maleri og skulptur

Jeg tilbyder at lave workshops for børn, unge og voksne, konfirmander, minikonfirmander, skoleklasser,  klubber og lignende. Jeg har ikke flere lørdage at give af i 22-23 og kan kun på hverdage.

 Moderne skrot Ikon workshop

Jeg er kunstner og har arbejdet som sådan i mange år, men jeg er også uddannet pædagog og derfor er min tilgang den lærende proces, dvs  det vigtigste er egentlig ikke produktet, men det der sker i processen. Et indtryk, der gives udtryk.  Men for at processen skal huskes for noget godt, er produktet også vigtig! så jeg bestræber mig på at hjælpe hver eneste i mål. Det er dog ethvert menneskes eget ansvar at yde sit bedste 🙂 Som underviser er jeg fagligt stolt, inspirerende, metodisk, venlig, respektfuld og tålmodig.

Skrotkunst over konfirmationsord:

Jeg ønsker mig en hel dag dvs 5-6 timer med konfirmanderne og tager 2 timers forberedelse.  Jeg kommer med et oplæg, materialer, værktøj og maling.

  

workshop introduktion til orthodokse ikoner med akryl maling: 

En mere stille workshop. Jeg ønsker mig en hel dag dvs. 6-8 timer og tager 2 timers forberedelse. Jeg fortæller historien om ikonets forlæg og traditionerne bag de orthodokse ikoner, alt efter aftale med arrangøren og målgruppen. Det er en fordel, hvis der er mulighed for at høre musik.  Jeg medbringer forlæg, plader, maling og pensler.

    

Pris:

Materialer 75 kr. pr. deltager

Løn 350 kr i timen (fra ankomst til afgang)

Kørselspenge efter statens høje takst fra Bevtoft i Sønderjylland

Kontakt mig på glistrup@poga.dk eller mobil 2624 4815

Workshop med skulptur i fiberbeton på egen sten

Strækker sig over to dage, 6 timer hver dag fra kl.10-16- Du medbringer selv madpakke, der er kaffe og the adlibitum. Er vejret til det, arbejder vi ude i haven ellers inde eller i garagen.

Første dag gennemgår vi teori sammen og går i gang med forberedelser. Hvis det du ikke har den store erfaring i skulpturer er fint at starte enkelt. En enkelt figur uden for mange krummelurer. Hvis du har en skitse med, er det fint ellers laver vi den sammen første dag. Du vælger stenen vi skal bruge som sokkel, jeg har et lille udvalg primært i brosten og marksten. Hvis du har en sten du har fundet i din have eller på stranden eller på et bjerg som du gerne vil bruge, så medbring den, så ser vi om den er egnet til at bore i.  Vi påbegynder arbejdet med fiberbetonen i 1. lag måske 2. lag alt efter hvad vi når.

Anden dag starter vi med at se på gårsdagens resultat. Det første lag fra i går har tørret.  Vi arbejder videre med 2.lag. Jeg gennemgår efterbearbejdningen af skulpturen i maling, salgmetal og marmoreringsteknikker. og ser hvor langt vi når med marmoreringen.

Pris :1800 kr. plus materialepris mellem 100-250 kr. alt efter hvor mange skulpturer du laver.